Nosaltres

Toni Arteaga

Diplomat per l’escola Jacques Lecoq de París i en Teatre i Educació per l’Institut del Teatre, ha estudiat també amb Antonio Fava i Philippe Gaulier entre d’altres. És professor de l’Aula de Teatre de Mataró on imparteix l’assignatura de màscara des de fa 14 anys. Ha dirigit a Mataró la cia. Teatre Po i a París la cia. La Calma. Com actor ha treballat a Londres amb les cies. Shams i Theatre O.

Núria Graupera

Ha estat alumna de l’Aula de Teatre de Mataró (2006-2009) i ha fet diferents cursos amb Miquel Crespi, Alba Sarraute i Anna Ara, entre d’altres. Ha treballat com actriu amb la Sala Cabanyes a l’obra “El violinista a la teulada”, i amb les cies. Amebeu i Cronopis de Mataró.

Albert Vilar

S’ha format amb diferents mestres: Txiqui Berraondo, Antonio Fava, Sergi Riera, entre d’altres. És co-fundador de la cia. Pristins Fivallers amb Joan Monells. Com actor ha treballat amb les cies. Artristras, Frec a Frec, i a diferents programes de TV3 i Catalunya Ràdio. És també actor i director de doblatge.

Pablo Frederich

Ha estat alumne de l’Aula de Teatre de Mataró (2009-2012) i ha fet diferents cursos amb Roberto Olivan, Miquel Crespi i Joan Monells entre d’altres. Com a actor ha treballat amb les cies. Antigua y Barbuda de Mataró, Juan Carlos Gallego a Entre Ríos (Argentina) i el Col·lectiu de Teatre d’Argentona.

Damià Costa

Ha estat alumne de l’Aula de Teatre de Mataró (2007-2010) i ha estudiat amb mestres com Yoshi Oïda i Scott Williams. Fundador de la productora ES3 Produccions i del segell audiovisual Panoptic Audiovisual de Mataró, ha treballat amb les cies. Antigua y Barbuda y Paradoxa Produccions. Actualment treballa amb la cia. Rizoma Teatre de Mataró.

Xevi Riera

Ha estat alumne de l’Aula de Teatre de Mataró (2006-2009). Ha estudiat també amb Fanny Giraud, Christian Atanasiu, Walter Martínez, entre d’altres. Ha treballat com a actor a diverses obres de la Sala Cabanyes i amb les cies. Fènix Teatre, Punt de Trobada i Amebeu Teatre.