La companyia

Jungle Low és una companyia mataronina, nascuda al si de l’Aula de Teatre de Mataró. La majoria dels seus membres han estat alumnes o professors de l’escola i actualment hi continuen col·laborant. La companyia es va gestar després de participar al projecte Don Quixot: Fantasia Simfònica.

Després d’aquell esdeveniment vàrem iniciar un procés d’investigació en la construcció de màscares expressives. Començant de zero i amb la clara voluntat de fer un treball a llarg termini.

Hem estat un any construint i puntualment posant en moviment les màscares que anaven sortint. En aquest procés ens hem inspirat de personatges de la vida pública per trobar uns caràcters que, sense ser caricatures, poguessin expressar una varietat de sentiments. Molt aviat els personatges s’han anat revelant dins el seu univers sovint sòrdid. Matrimonis interessats, gent gran abandonada, banquers usurers, parelles condemnades a una convivència a contracor,… personatges en general atrapats en les seves pròpies intrigues, en les seves baixes passions. Això serà Gàbia, en una selva humana de baixes passions (Jungle Low).